Nanto SWH 10U M-N1 2000W

821516
4 759 грн
В наявності

360 мм

мокрий

вертикальний

2 кВт

263 мм

1

механічний

220V

60 місяців

378 мм

Nanto

квадратна

10 л

настінний

Atlantic Nanto SWH 10U M-N1 – це сучасна модель домашнього електричного водонагрівача з невеликим об'ємом баку від відомого французького бренду Atlantic. Вона має механічний тип управління та виготовляється компанією "SNC Atlantic Water Heater Asia" у Таїланді.

Саме цей водонагрівач став лауреатом престижної премії Red Dot Design Award Red Dot Design Award – 21 за ергономічність, функціональність, високу ступінь інноваційності, та тривалий строк служби.

Унікальний дизайн водонагрівача Nanto вражає своєю кубічною формою корпусу. Габарити цього пристрою такі: висота - 378 мм, ширина - 360 мм, глибина - 262 мм, а об'єм бака становить 10 літрів. Вага водонагрівача - всього 6,7 кг. Максимальний робочий тиск - 8 бар.

Компактний бойлер Atlantic Nanto чудово підходить для невеликих примащень, і його можна легко встановити у вертикальному положенні під раковиною. Простоту та безпеку монтажу забезпечує наявність монтажного комплекту та шаблону, а також відмітки на обороті корпусу для точного розміщення відносно центру. Розмір кронштейну для монтажа - 9 см, діаметр підведення патрубків – 0,5 дюйма, а дистанція між патрубками - 10 см.

З електричним водонагрівачем Atlantic Nanto SWH 10U M-N1 вам знадобиться менше 20 хвилин, щоб довести температуру води з 15 градусів до 65-70, завдяки механічному термостату та високоякісному мідному ТЕНу з потужністю 2 тисячі ват.

При цьому, зайві витрати тепла на водонагрівачі при 65 ⁰C становлять лише 0,5 кВт год/24 год, а постійні втрати на добу (QPR) складають 1,45 кВт год/24 год, через використання високощільної теплоізоляції з пінополіурітану.

Щоб захистити внутрішній бак від корозії він вкритий емаллю високої якості та оснащений магнієвим анодом. Завдяки технології O'Pro, система використовує омічний резистор щоб регулювати електричний потенціал бака і ТЕНу, що дає можливість вдвічі збільшити строк використання баку та аноду.

Конструкція включає механічний регулятор температури розташований на передній частині корпусу водонагрівача. Він має індикатор у вигляді краплі блакитного або червоного кольору. В залежності від ступеня нагріву цей індикатор змінює колір і сигналізує власнику про готовність води. Для більш ефективного використання електроенергії на регуляторі присутній ЕКО-режим, який значно подовжує термін використання прибору.

Гарантією надіної роботи водонагрівача Atlantic Nanto SWH 10U M-N1 в умовах високої вологості є клас захисту - IP24. Виробнику вдалось довести гарантійний термін використання баку до 5 років, а електричних компонентів до 2 років.

Що входить до комплектації пристрою:

  • Сам пристрій разом з кабелем для підключення в розетку
  • Запобіжний клапан
  • Діелектрична муфта
  • Кронштейн для монтажу
  • Інструкція з використання

Безкоштовно можна забрати покупки:

  • У пункті самовивезення товару, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Тампере 11-А.

Зверніть увагу, що необхідно зателефонувати та повідомити співробітників про час вашого візиту.

  • На відділення «Нової пошти», якщо ваші замовленя повністю сплачені та їх сумма більша за 7000 гривень також є безкоштовною.

За плату провадиться:

  • Адресна кур'єрська доставка – згідно з тарифами операторів, у будь-яку точку України, у тому числі по місту Києву.
  • Також ми можемо запропонувати доставку до будь-якого відділення оператора «Нової пошти».
  • Доставка замовлення іншими операторами визначається індивідуально для кожного випадку за тел.: (093) 353 11 60.

Графік відправлення замовлень:

Замовлення, які оформлені до 14-00 у будні – будуть надіслані того ж дня.

Якщо ви розмістите замовлення після цього часу, ваші товари відправляються наступного дня.

Оплата товару може бути здійснена:

  • За допомогою готівки в момент передачі товару кур'єром до рук покупцю
  • Післяплатою можна сплатити після отримання товару у відділенні перевізника або кур'єру.
  • Безготівковим платежем із ПДВ можна сплатити всі товари за винятком запчастин.
  • Безготівкова оплата без ПДВ можлива за всі товари без винятків.

Обратный звонок

Оставьте Ваши контактные данные: имя и номер телефона
и мы перезвоним Вам в ближайшее время